Premiär Part 2 Backstage








PREMIÄR!
Backstage Känslor

När kockan passerat 16 har stämningen ökat maximalt! Det är nu som den uppspelta ensamblen ankommer och ska klä om och sminkas! Under tiden soundcheckas inne i tältet med musiken, det hela skruvar upp känslan och stämningen! Alla är glada och uppspelta för vad som väntar, folk sjunger genom sångerna medans de sminkar sig och ytterligare scenerier finputsas in i det sista. På framsidan där publiken kommer vara hålet två grabbar på och pimpar entrén så det ser ut som om man ska äntra en magisk julvärld! 
Vissa börjar kanske bli lite nervösa redan nu, vissa som är erfarna i gamet har kanske inte lika mycket nervositet som andra. Några Cratchitt- barn promotar pjäsen på Instagram genom att lägga upp en video där de sjunger Hosanna In Excelsis!
Det blir också lite Sista Minuten- rep för Cratchitt barnen som har en viss koreografi att sätta till hundra procent, Välgörarna har också lite att finjustera! 
Eftersom det är kväll intar många medhavd middagsmat även om det kommer dukas upp till en stor tacobuffé efter föreställningen på den stora premiärfesten! Frågan är om folk verkligen vet om
det hela… 









Kommentarer

Populära inlägg